Szolgáltatásaink

Surrantócső

A terményfeldolgozás a gabona mozgatásával, annak hely és irány változtatásaival történik. Ennek a legegyszerűbb formája a gravitációs mozgatás vagyis a surrantás. Melyet függetlenül a terményfajtájától, surrantócsövek segítségével végezzük. A surrantócsövek áteresztőképessége függ a keresztmetszettől, és a surrantócső dőlésszögétől. Általánosságban legelterjedtebbek a 200mm átmérőjű, és 2mm-es anyagból készült, 45 fokos dőlésszögű surrantások. A surrantócsövek élettartamát számtalan tényező befolyásolja, de a szakszerű tervezéssel, gyártással, és kivitelezéssel az élettartam maximalizálható. Továbbá a surrantócsövek egyenes szakaszainak belső műanyag kopóréteggel való ellátása esetén további élettartam növekedés érhető el.

A surrantócsövek jelentősége napjainkban még mindig az agrár különböző részein a legismertebbek. Nincs olyan szárító üzem, tenyésztő üzem vagy malom, ahol ne lenne egy gondosan kiépített anyagszállítási rendszer. Legyen szó nagy volumenű etetésről, gabonaszállításról vagy szárításról, egy tökéletesen működő rendszer alapfeltétele a jó minőségű, egyedi gyártású csőrendszer, illetve azok kiegészítő elemei a bilincsek és idomok.

Ahogy az épületek, helyiségek mérete is változó, úgy az üzemekben kiépített szállítási rendszer csövei is többféle méretűek lehetnek. A leggyakrabban használt átmérőjű surrantócső a 200 mm-es, de ennél kisebb és nagyobb is került már legyártásra. A vastagsága 1,5 mm-től 3 mm-ig terjedhet.

Mivel ezek a szállítási rendszerek az év minden napján fontos feladatot látnak el, idővel megkophatnak, cserére szorulnak. Érdemes olyan gyártóval dolgozni, ahol magas kopásállóságú, kiváló alapanyagokat használnak fel a gyártás során. A standard méretű elemek cseréjekor érdemes felvenni a kapcsolatot a gyártóval az aktuális raktárkészlet miatt.

A gyártó nyitott az egyedi méretek és kérések megvalósítására is, lehet az egy speciális méret, vagy egy rozsdamentes anyag.

Cégünk vállalja:

-Surrantócsövek gyártását 300mm átmérőig, 2mm-es anyagból.

– Új Surrantócső hálózatok kiépítését.

-Régi Surrantócső hálózatok lebontását.

-Régi surrantócső hálózatok javítását.

-Új Surranó terményirány kettőtől hat irányig váltó szekrények.(irányváltók).

-Surrantócsőhálózatok üzem közbeni hibaelhárítását.

Gabona és terménymozgatás

A termény feldolgozásban a gabona mozgatása függőleges irányba, és az oldal irányú nagy távolságokra a gravitáció segítségével nem valósítható meg. Ilyen esetekben használja a terményfeldolgozó ipar a gabonamozgató berendezéseket. Melyek lehetnek függőleges mozgásúak, azaz a serleges felhordók, illetve vízszintesek, azaz szállító szalagok, rédlerek, csigák. Cégünk minden anyagmozgató berendezéssel kapcsolatos beszerzésben, és kivitelezésben segítséget nyújt.

Cégünk vállalja:

-Serlegesfelhordókkal, rédlerekkel, szállítószalagokkal, csigákkal kapcsolatos szakmai tanácsadást.

-Serlegesfelhordók, rédlerek, szállítószalagok, csigák márka független beszerzését,telepítését,beüzemelését,

– Serlegesfelhordók, rédlerek, szállítószalagok, csigák kibontását.

– Serlegesfelhordók, rédlerek, szállítószalagok, csigák helyszíni javítását.

– Serlegesfelhordók, rédlerek, szállítószalagok, csigák felújítását.

– Serlegesfelhordók, rédlerek, szállítószalagok, csigák üzemzavar, és hibaelhárítását ügyeleti jelleggel szerződött partnereinknek.

Acélszerkezetek

Cégünk az agráriparban előforduló minden építményhez tartozó acélszerkezet, épületváz, tetőszerkezet tervezési és kivitelezési munkálataiban segítséget nyújt. Továbbá egyedi acélszerkezetek helyszíni gyártásában is sokéves tapasztalattal rendelkezünk.

Cégünk vállalja:

-Csarnokok acélszerkezeteinek tervezése, kivitelezése.

-Magtárak acélszerkezeteinek tervezése, kivitelezése.

-Elő, és féltetők acélszerkezeteinek tervezése, kivitelezése.

-Tisztító házak acélszerkezeteinek tervezése, kivitelezése.

-Porkamrák acélszerkezeteinek tervezése, kivitelezése.

-Géptároló színek acélszerkezeteinek tervezése, kivitelezése.

Villamoshálózatok és kapcsoló szekrények,hő védelem

Villamos hálózatok javítsa felújítása hő védelmi rendszerek felülvizsgálata javítása tanúsítvánnyal. Hőfokmérők javítása hitelesítése. Vezérlő szekrények tervezése gyártása, igény estén érintő képernyővel. Teljes elektromos hálózatok kivitelezése érintés és villámvédelmi mérésekkel jegyző könyvezéssel. Egyedi az adott szárító típusra leginkább megfelelő hő védelmi rendszerek tervezése kivitelezése. Szárító és tisztító telepek üzemzavar, és hibaelhárítás ügyeleti jelleggel szerződött partnereinknek.

Terményszárító felújítás

A mezőgazdasági termelők számára a stratégiai előnyhöz jutás kulcsfontosságú tényezője a termények hosszú távú eltárolása. Biztonságos tárolás csak megfelelő nedvesség, és törtszem tartalom mellett lehetséges. ezeket a feltételeket biztosítják a terményszárítók, és terménytisztítók. Cégünk márka független a terményszárítók piacán, tehát gyártótól függetlenül ajánljuk megrendelőink számára a legmegfelelőbb gabonaszárító típust, és teljesítményt. Valamint márkától függetlenül vállaljuk terményszárítók karbantartási, javítási, felújítási munkálatait.

Cégünk vállalja:

-Termény szárítókkal kapcsolatos tanácsadást.

-Márkafüggetlenül terményszárítók beszerzését, építését, javítását.

-Régi terményszárítók bontását.

-Régi terményszárítók karbantartását.

-Régi terményszárítók korszerűsítését.

-Régi terményszárítók villamos hibaelhárítását.

-Régi terményszárítók üzemzavar és hiba elhárítását ügyeleti jelleggel szerződött partnereinknek.

Termény/Gabona tisztítók(rosták)

A mezőgazdasági termények csak nagy tisztasággal, idegenanyag mentesen értékesíthetők, és feldolgozhatók. Ezért szükséges azok rostálása, tisztítása a terménytisztító gépek segítségével, melyekkel egy elő és egy utótisztítást feltételezve 98% feletti tisztaságot érhetünk el. A gabonatisztítók lehetnek forgódobos illetve síkrostás rendszerűek. Álláspontunk szerint előtisztításban kiválóak a forgódobos rendszerűek, utó és vetőmagtisztításban pedig a síkrosták. Cégünk márka függetlenül vállalja ezen gépek mindennemű,beszerzési, telepítési, és szervizelési munkálatait.

 

Cégünk vállalja:

-Terménytisztítókkal kapcsolatos tanácsadást.

-Terménytisztítók márka független beszerzését, telepítését,beüzemelését.

-Termétisztítók korszerűsítését, zaj és porkibocsájtás csökkentését.

-Régi terménytisztítók kibontását.

-Régi terménytisztítók helyszíni javítását.

-Régi terménytisztítók felújítását.

-Régi terménytisztítók hibaelhárítását ügyeleti jelleggel szerződött partnereinknek.

 

Légcsövek,légcsőhálózatok,légkürtők

A gabona szárítás, és tisztítás velejárója a nagysebességű levegőáramlás. Ami vagy a meleg áramlását vagy a terményben lévő szennyeződések eltávolítását biztosítják esetleg adott légtér prmentesítését látják el.Ezekhez a rendszerekhez szükség van megfelelő légszállító hálózatokra melyek keresztmetszete, anyagvastagsága és hossza mindig az adott körülményeknek megfelelő kell legyen.Cégünk minden nemű légcsövekkel, és légcsőhálózatokkal esetleg légkürtőkkel kapcsolatos bontási és kivitelezési munkában segítséget nyújt.

Cégünk vállalja:

-Minden nemű légcsövekkel, és légkürtőkkel kapcsolatos tanácsadást.

-Légcsőhálózatok, légcsövek, légkürtők lebontását.

– Légcsőhálózatok, légcsövek, légkürtők helyszíni javítása.

– Új légcsőhálózatok, légcsövek, légkürtők kiépítését.

-Légcsövek, és légkürtű elemek gyártása acéllemezekből.

Gyártmányaink

Cégünk a gabona feldolgozáshoz szükséges berendezések egyedi gyártmány, illetve alkatrész gyártásban az évek alatt nagy tapasztalatot szerzett. Mely gyártmányok méret és súlytól függetlenül a saját lakatos üzemünkben készülnek, horganyzott vagy festett kivitelben.

 

Cégünk vállalja:

-Surrantó csövek gyártását.

-Magirányváltók gyártását

-Acél légcsövek, és légkürtők gyártását.

-Rögzítő talplemezek gyártását.

-Kiötő keretek gyártását.

-Tisztító házak, tisztító pódiumok, és porkamrák gyártását.

-Garatrácsok, súberek gyártását.